Drukuj

Stary Zamość 23.10.2013 r.

Gminny Ośrodek Kultury
w Starym Zamościu
Stary Zamość 5a
22-417 Stary Zamość
Tel. 84 615 34 29
NIP 922-12-03-717

 

ZAPYTANIE OFERTOWE

 

Gminny Ośrodek Kultury w Starym Zamościu zaprasza do złożenia oferty cenowej na:

Przeprowadzenie 4 warsztatów kulinarnych (po dwa dni w miesiącach grudzień 2013, luty 2014, kwiecień 2014 i czerwiec 2014 ) dotyczących tradycji kulinarnych regionu Zamojszczyzny.

Szczegółowy zakres tematyczny (każdego dnia przygotowujemy 5 potraw) :

1 dwudniowe spotkanie – potrawy świąteczne bożonarodzeniowe (GRUDZIEŃ 2013)

ponadto: dekoracja stołu świątecznego, składanie serwetek, savoir vivre przy stole.

2 dwudniowe spotkanie- potrawy wielkopostne (LUTY 2014)

3 dwudniowe spotkanie – potrawy wielkanocne (KWIECIEŃ 2014)

ponadto: Gminny Ośrodek Kultury przygotuje wystawę pisanek wykonanych tradycyjnymi technikami, oraz spotkanie z lokalną twórczynią ludową, która opowie o technikach wykonywania pisanek.

4 dwudniowe spotkanie – kuchnia tradycyjna regionalna (CZERWIEC 2014)

W każdym warsztacie będzie uczestniczyło 20 osób a ich rekrutacją zajmie się Gminny Ośrodek Kultury w Starym Zamościu.

 

 

Oferta powinna obejmować:

- zakup produktów spożywczych i innych artykułów niezbędnych do przygotowania przez uczestników pięciu tradycyjnych potraw podczas każdego warsztatu,

- dojazd na miejsce organizacji warsztatów,

- prowadzenie warsztatów wraz z krótką prezentacją dotyczącą historii kulinarnej regionu

- opracowanie przepisów oraz sposobu przygotowania potraw wykonywanych podczas warsztatów i udostępnienie ich przedstawicielom GOK w Starym Zamościu w celu wydania przewodnika kulinarnego tradycyjnych potraw Zamojszczyzny pt. „Przez Stary Zamość – szlakiem tradycji i smaków”.

 

Termin składania ofert do 6 listopada 2013 r. (pocztą, osobiście lub drogą elektroniczną Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.)

 

Cena brutto za 1 warsztat.: ……………….…..

Cena netto za 1 warsztat ……………………..

Cena brutto łącznie: …………………………

Cena netto łącznie ……………………………

 

 

5.11.2013 r.

 

Informacja

 

uzupełnienie zapytania ofertowego na przygotowanie 4 warsztatów kulinarnych – dwudniowych

 

o wykonanie i przeprowadzenie badań sanitarno- epidemiologicznych dla uczestników warsztatów kulinarnych.

 

Przewidywana ilość osób, które będą poddane badaniom 30 osób ( jednocześnie jest to maksymalna ilość uczestników biorących udział we wszystkich warsztatach, przy czym jednorazowo jest to 20 osób).

 

 

 

Dyrektor GOK

Magdalena Sienkiewicz-Karwacka